fredag 2. januar 2009

Jule- og nyttårsborda

Godt nytt år til alle lesarar! Husstellærardottera har vore delvis nede for teljing i desember. No kviknar eg til og deler julaftans- og nyttårsborda våre med dykk.








Julaftan 2008. Meny: Pinnekjøt (røykt og oppsprødd) med poteter, kålrotstappe og pinnekjøtsky. Desserten var vår faste juledessert, ein slags fruktsalat i ei blanding av krem og jogurt naturell. For dei som har Frå fjern og jær tilgjengeleg, finst desserten der. Andre lesarar får bere over med at oppskrifta ikkje blir tilgjengeleg på bloggen i denne omgangen.
Juledekorasjonen sto i stova, og er laga på vår lokale butikk Krims og Krans.






Nyttårsaftan 2008. Meny: Ytrefilet av hjort med tomatsalat og krydra kajunpoteter. Oppskrifta kjem eg tilbake til om nokre dagar, er planen. Til dessert åt vi restar av peparkakeslott, Diplomis si Pias iskake med marsipanlok, lussekattar og jordbærsyltetøy.

Ingen kommentarer: